Om oss

HÅMSØ PATENTBYRÅ

Håmsø Patentbyrå AS ble etablert i 1950 som et uavhengig konsulentfirma innen immaterielle rettigheter.

Vi tilbyr tjenester vedrørende patent-, varemerke- og designsøknader, oversettelser, lisensiering, rettstvister og representasjon av søkere overfor norske og internasjonale patentmyndigheter.

Våre ansatte har universitets- eller høyskoleutdannelse (6 med doktorgrad) innen fagområder som mikrobiologi, petroleumsteknologi, geofysikk, ingeniørgeologi, materialteknologi, bygningsteknikk, maskinteknikk, hydroteknikk, elektronikk, oceanografi, fysikk, jus og språk. I tillegg omfatter staben diverse støttepersonell, og til sammen er vi omlag 40 personer.

Vi er et av Norges største byråer når det gjelder utarbeidelse av nye patentsøknader. Vi har lang erfaring med videreføring av norske patentsøknader i utlandet, og vårt internasjonale kontaktnett omfatter samarbeidspartnere i mer enn 100 land.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale!

 

Vi søker erfarne patentingeniører - søk her

5x6Rasmus%20Gjesing%2005-background1
Rasmus Gjesing

Adm. direktør, Partner

Sivilingeniør, M.Sc. i industriell økonomi og teknologiledelse og Ph.D innen numerisk prosessmodellering fra Danmarks Tekniske Universitet. Sertifisert Dansk Patent Agent (CDPA).

Tidligere prosjektleder og rådgiver IP-strategi hos Validé og leder for patentavdelingen hos Chas Hude patentbyrå i Danmark.

Spesialområder: Maskinteknikk, datamodellering, fluidteknikk, vindturbiner og petroleumsteknologi.

Ansatt hos Håmsø siden 2018.

+47 51 60 51 51 / mob. +47 45 11 78 62
rasmus.gjesing@patent.no