Nye stjerner til ansatte i Håmsø

Fem av våre ansatte har i år mottatt utmerkelser fra Managing Intellectual Property i en nylig publisert bransjekåring.

Av Håmsø Patentbyrå

9. november, 2023

Andy Caulfield og Filipe Funenga setter pris på utmerkelsen. Foto: Eva Kristin Solvik

Vi er stolte av å kunngjøre at våre medarbeidere Andy Caulfield og Filipe Funenga er blitt anerkjent som «Rising Star 2023» av Managing Intellectual Property (Managing IP) i en nylig publisert bransjekåring.

Tilbakemeldinger fra klienter og konkurrenter utgjør grunnlaget for utmerkelsen Rising Star. Dette er en uavhengig bekreftelse på at Andy og Filipe har sterke faglige kvalifikasjoner og leverer arbeid på et jevnt høyt nivå til våre kunder.

På spørsmål om hva de tenker om utmerkelsen, svarer Filipe at det å bli anerkjent i Rising Star-rangeringen er en ære. Rangeringens mål er å identifisere patentutøvere som har bidratt til firmaet og kundens suksess, noe jeg streber etter hver dag. Jeg er videre veldig takknemlig overfor mine kollegaer. Deres støtte og samarbeid har vært med på å foredle og forbedre ferdighetene mine til det nivået jeg er på i dag.

Andy uttrykker at han setter stor pris på å få utmerkelsen Rising Star. Alle i Håmsø jobber hardt hver dag for å betjene kundene våre på best mulig måte. Selskapets mål er å gi pragmatisk og kostnadseffektiv rådgivning av høy kvalitet. Jeg synes det er en ære å bli anerkjent for å bidra til dette målet.

I tillegg til de to, har tre av firmaets partnere fått utmerkelsen IP Star også dette året. IP Stars er seniorer som har blitt anbefalt eller identifisert som ledende skikkelser i deres firma og/eller jurisdiksjon.

Steven van Dijk – Patent star 2023

Reidun Rosså Korsberg – Trade mark star 2023

Krister Mangersnes – Patent star 2023

Gratulerer så mye til alle fem!

Andre innlegg

AIPPI World Congress 2023

AIPPI World Congress 2023

AIPPI er verdens ledende ideelle organisasjon dedikert til utvikling og forbedring av lover for beskyttelse av immaterielle rettigheter. Verdenskonferansen er også et effektivt møtested for internasjonalt samarbeid, da den sikrer gode relasjoner til bransjekollegaer i...

Håmsø Patentbyrå deltar på AIPPI 2023

Håmsø Patentbyrå deltar på AIPPI 2023

Vi ser frem til AIPPI 2023 som er en global konferanse for vår bransje. Det er en viktig møteplass for å holde oss faglig oppdatert samt sikre gode relasjoner til bransjekolleger i andre land. På den måte kan vi hjelpe våre kunder best mulig også globalt.

Håmsø Patentbyrå deltar på ONS 2022

Håmsø Patentbyrå deltar på ONS 2022

Vi ser frem til ONS 2022. Det er alltid kjekt å møte folk og bedrifter, som utvikler ny teknologi og løsninger. Husk at oppfinnelser som skal patentbeskyttes, ikke må vises frem før patentsøknad er innlevert.