Ny patentrådgiver

Astri Fjelde Maaland er ansatt som ny patentrådgiver hos Håmsø Patentbyrå.

Av Håmsø Patentbyrå

11. mai, 2021

Astri Fjelde Maaland

Astri har en mastergrad i nanoteknologi fra NTNU. Etter endt studie begynte hun hos Nordic Nanovector ASA, hvor hun jobbet med preklinisk utvikling av radioimmunterapi for kreftbehandling. Astri fullførte sin doktorgrad i dette emnet ved Universitetet i Oslo i 2020. Det siste året har hun og samboer Maximilian bodd i München.

Astri er 29 år og oppvokst på Jørpeland. Med ny jobb hos Håmsø i Stavanger er hun i praksis kommet hjem. Og så snart Maximilian får seg jobb i området, bytter også han ut München med Stavanger. 

– Jeg har ikke jobbet med patenter før, men jeg synes det virker spennende, og jeg ser fram til å få innsikt og kunnskap om ulike teknologiområder, forteller Astri. Og med bakgrunn innen nanoteknologi tilfører hun Håmsø viktig og framtidsrettet kompetanse.

Astris arbeidsspråk er norsk og engelsk, men hun behersker også fransk og har grunnleggende kunnskaper i tysk.

Andre innlegg

Håmsø Patentbyrå deltar på ONS 2022

Håmsø Patentbyrå deltar på ONS 2022

Vi ser frem til ONS 2022. Det er alltid kjekt å møte folk og bedrifter, som utvikler ny teknologi og løsninger. Husk at oppfinnelser som skal patentbeskyttes, ikke må vises frem før patentsøknad er innlevert.

Europeisk kvalifisering innen varemerke og design

Europeisk kvalifisering innen varemerke og design

Den europeiske varemerke- og designmyndigheten, EUIPO, har for første gang tilbudt sertifiseringskurs for varemerke- og design administratorer. Vi er stolte av begge våre kolleger som deltok og gjennomførte kurset med suksess.