Ny patentrådgiver

Astri Fjelde Maaland er ansatt som ny patentrådgiver hos Håmsø Patentbyrå.

Av Håmsø Patentbyrå

11. mai, 2021

Astri Fjelde Maaland

Astri har en mastergrad i nanoteknologi fra NTNU. Etter endt studie begynte hun hos Nordic Nanovector ASA, hvor hun jobbet med preklinisk utvikling av radioimmunterapi for kreftbehandling. Astri fullførte sin doktorgrad i dette emnet ved Universitetet i Oslo i 2020. Det siste året har hun og samboer Maximilian bodd i München.

Astri er 29 år og oppvokst på Jørpeland. Med ny jobb hos Håmsø i Stavanger er hun i praksis kommet hjem. Og så snart Maximilian får seg jobb i området, bytter også han ut München med Stavanger. 

– Jeg har ikke jobbet med patenter før, men jeg synes det virker spennende, og jeg ser fram til å få innsikt og kunnskap om ulike teknologiområder, forteller Astri. Og med bakgrunn innen nanoteknologi tilfører hun Håmsø viktig og framtidsrettet kompetanse.

Astris arbeidsspråk er norsk og engelsk, men hun behersker også fransk og har grunnleggende kunnskaper i tysk.

Andre innlegg

Håmsø Patentbyrå er nominert til Managing IP Awards 2024

Håmsø Patentbyrå er nominert til Managing IP Awards 2024

Managing IP Awards-programmet er dedikert til å hedre enestående bidrag og fremskritt innen immaterielle rettigheter fra det foregående året. Prisene anerkjenner fremragende arbeid innen en rekke områder innen immaterielle rettigheter i over femti juridiske...

Statsflagg i vinden – Håmsøs klient vant frem

Statsflagg i vinden – Håmsøs klient vant frem

Etter overbevisende argumentasjon fra Håmsøs side, snudde Patentstyret og innvilget vår klients varemerke. Dette på tross av at de innledningsvis mente at merket var egnet til å oppfattes som det danske statsflagget.