Financial Times: Håmsø Patentbyrå fortsatt i Europa-toppen

For andre år på rad rangeres Håmsø Patentbyrå blant de beste patentbyråene i Europa av Financial Times' forskningspartner Statista.

Av Håmsø Patentbyrå

17. juni, 2021

Administrerende direktør Rasmus Gjesing (t.v.) og styreleder og leder av patentavdelingen, Krister Mangersnes, mener at utmerkelsen fra Financial Times viser at Norge er internasjonalt konkurransedyktige innen beskyttelse av immaterielle rettigheter (IP).

– Vi er veldig godt fornøyde med denne anerkjennelsen. Det viser at plasseringen i fjor ikke var et «blaff», og at vi hører hjemme blant eliten av europeiske patentbyråer. Vi er nok en gang det eneste norske patentbyrået inne blant de premierte byråene. Det er et resultat av målrettet jobbing over tid med fokus på kvalitet og kontinuitet, fremfor vekst og kvantitet. Patentlovgivningen er et felt i dynamisk utvikling. Vi er derfor helt avhengige av å holde oss oppdaterte og skarpe både faglig og kommersielt, og vi har ingen planer om å hvile på laurbærene, sier Krister Mangersnes, leder av patentavdelingen hos Håmsø Patentbyrå.
Håmsø Patentbyrå har alltid lagt stor vekt på å levere høy kvalitet på tjenestene vi tilbyr våre kunder. At Håmsø Patentbyrå for andre år på rad får denne utmerkelsen fra Financial Times er motiverende, og viser at vi lykkes med dette og at våre tjenester verdsettes og anerkjennes både i Norge og internasjonalt. 
Håmsø Patentbyrå har så langt i år en betydelig økning i oppdragsmengden, og flere rådgivere er på vei inn. Det vil være med å gjøre Håmsø Patentbyrå enda bedre rustet for framtida.  

 

Håmsø hjelper næringslivet

Håmsø Patentbyrå er spesialist i å hjelpe næringslivet med å beskytte deres oppfinnelser, design og varemerker. Patentbeskyttelse er et krevende fag som kombinerer teknisk kunnskap, juss og forretningsutvikling. I en verden med økt globalisering og økt konkurranse er beskyttelse av immaterielle rettigheter (IP) viktigere enn noen gang.

– Bedrifter kan øke sin fortjeneste ved å beskytte sine oppfinnelser, design og varemerker, fordi eneretten dette gir kan hindre kopiering. I tillegg til å beskytte egne verdier, er det også viktig for bedrifter å unngå inngrep i andres rettigheter. Der kan Håmsø Patentbyrå bidra med å undersøke handlingsrommet i forbindelse med en spesifikk teknologi ved å gjennomføre en såkalt freedom to operate (FTO) vurdering, forklarer Mangersnes.

Håmsø er internasjonalt konkurransedyktig

Håmsø Patentbyrå har flere store utenlandske og internasjonale selskap som kunder, i tillegg til mange norske selskap. Dette skyldes at Håmsø Patentbyrå også internasjonalt er konkurransedyktig, både på pris og kvalitet. Som nordisk partner i det internasjonale IP-nettverket AIPEX kan Håmsø Patentbyrå tilby kunder en forenklet forvaltning av store internasjonale IP-porteføljer.

Håmsø har et internasjonalt team med rådgivere som innehar allsidig kompetanse. Det gjør Håmsø godt rustet til å hjelpe små og store bedrifter med å beskytte deres innovasjoner, uansett fagfelt.

– Vi har den nødvendige kompetansen til å bistå kundene i alle aspekter innen IP-beskyttelse, sier Mangersnes.

For ytterligere informasjon, kontakt administrerende direktør Rasmus Gjesing, tlf. 451 17 862, e-post: rasmus.gjesing@patent.no

 

Filer til nedlasting

Pressemelding PDF

Bilde av Rasmus Gjesing og Krister Mangersnes.

Logo Håmsø Patentbyrå.
Horisontal png

Andre innlegg

Håmsø Patentbyrå er nominert til Managing IP Awards 2024

Håmsø Patentbyrå er nominert til Managing IP Awards 2024

Managing IP Awards-programmet er dedikert til å hedre enestående bidrag og fremskritt innen immaterielle rettigheter fra det foregående året. Prisene anerkjenner fremragende arbeid innen en rekke områder innen immaterielle rettigheter i over femti juridiske...