STILLING:

Patentrådgiver | Europeisk patentfullmektig | Partner

KONTAKT:

E-post: arnfinn.meihack@patent.no
Telefon: +47 51 60 51 51
Mobil: +47 95 97 44 27

ANSATT:

Arnfinn Meihack

Patentrådgiver | Europeisk patentfullmektig | Partner

 

Ansatt i 2002. Partner siden 2019. Registrert europeisk patentfullmektig.

Før Arnfinn kom til Håmsø, jobbet han 12 år i Det Norske Veritas, DNV. Her arbeidet han blant annet med tredjeparts byggeoppfølging i industrien hovedsakelig relatert til offhore, prosess og skip. I DNV var han også registrert revisjonsleder for sertifisering av bedrifters kvalitetssystem.

Arnfinn er sivilingeniør innen konstruksjonsteknikk, og har siden 2002 utarbeidet og håndtert et stort antall patentsøknader mot norske og utenlandske patentmyndigheter.

Han har et bredt kundespekter særlig innen maskinteknikk og bygg- og anleggsteknikk, petroleumsleting og –produksjon. Hans arbeidsspråk er norsk og engelsk, og han har også noe kjennskap til tysk.

Spesialområder:

Maskinteknikk, bygg- og anleggsteknikk og petroleumsteknologi.

Patent: Beskytter din teknologi

Patent gir deg enerett til din tekniske oppfinnelse i inntil 20 år, og er dermed et konkurransefortrinn som kan gi økt salg og fortjeneste på ditt produkt.

Varemerke: Beskytter din identitet

Et innarbeidet varemerke kan gi eieren av varemerket betydelige merinntekter utover verdien av selve produktet eller tjenesten.

Design: Beskytter form & utseende

Designbeskyttelse sikrer deg mot at andre produserer, importerer eller markedsfører etterligninger av det produktet du har utviklet og beskyttet.

Vi som kan faget:

Beskyttelse av immaterielle rettigheter er et krevende fagområde som kombinerer juss og teknikk. Er du nysgjerrig på hvem vi er som jobber med dette spennende fagfeltet så klikk deg videre her.