STILLING:

Patentrådgiver | Europeisk patentfullmektig | Assosiert partner

KONTAKT:

E-post: andy.caulfield@patent.no
Telefon: +47 51 60 51 51
Mobil: +47 41 63 15 94

ANSATT:

Andy Caulfield

Patentrådgiver | Europeisk patentfullmektig | Assosiert partner

 

Andy er britisk og europeisk patentfullmektig. Han har en mastergrad i maskinteknikk fra Strathclyde University, og fullførte sin mastergrad om mekanisk stressmodellering ved Tokyo Institute of Technology i Japan. Andy har også et Post-Graduate Certificate i Intellectual Property Law fra Queen Mary University of London.

Før han begynte i Håmsø i 2021, jobbet Andy offshore som boreingeniør i et multinasjonalt oljefeltutforskningsselskap, og utdannet seg deretter som patentfullmektig hos flere patentbyråer i Storbritannia.

Andy har erfaring med å jobbe med en rekke teknologier, inkludert mekanikk, forbrukerprodukter, medisinsk utstyr, olje- og gassutforskningsteknologi, bilteknologi og romfartsteknologi.

Spesialområder:

Maskinteknikk, petroleumsteknologi, marinteknikk

Patent: Beskytter din teknologi

Patent gir deg enerett til din tekniske oppfinnelse i inntil 20 år, og er dermed et konkurransefortrinn som kan gi økt salg og fortjeneste på ditt produkt.

Varemerke: Beskytter din identitet

Et innarbeidet varemerke kan gi eieren av varemerket betydelige merinntekter utover verdien av selve produktet eller tjenesten.

Design: Beskytter form & utseende

Designbeskyttelse sikrer deg mot at andre produserer, importerer eller markedsfører etterligninger av det produktet du har utviklet og beskyttet.

Vi som kan faget:

Beskyttelse av immaterielle rettigheter er et krevende fagområde som kombinerer juss og teknikk. Er du nysgjerrig på hvem vi er som jobber med dette spennende fagfeltet så klikk deg videre her.