AIPPI World Congress 2023

Krister Mangersnes og Rasmus Gjesing deltok på verdenskongressen i Istanbul 22. – 25. oktober 2023.

Av Håmsø Patentbyrå

31. oktober, 2023

AIPPI er verdens ledende ideelle organisasjon dedikert til utvikling og forbedring av lover for beskyttelse av immaterielle rettigheter. Verdenskonferansen er også et effektivt møtested for internasjonalt samarbeid, da den sikrer gode relasjoner til bransjekollegaer i inn og utland og holder oss faglig oppdatert.

I år var Krister en av representantene som stemte på vegne av Norge, og han brukte følgelig mye tid på stemmegivning. Kalenderen var for øvrig fullbooket med møter med kollegaer fra både Polen, Georgia, Tyskland, England, Ungarn, Tsjekkia, Skottland, Irland, Ukraina, Singapore, Kina, Hong Kong, Japan, New Zealand, Australia, Sør-Afrika, USA, Canada, Mexico og enda noen flere.

De to opplyser å sitte igjen med enda tettere forbindelser med agentene vi samarbeider med, samt mange nye kontakter. De har fått nyttige oppdateringer om lovendringer innenfor immaterielle rettigheter i ulike land, samt siste nytt innenfor EUs enhetspatent og den nye felles patentdomstolen.

Årets konferanse var svært godt organisert og satte standarden for AIPPI sine verdenskongresser. De opplevde Istanbul som en ekstremt travel og innholdsrik by. De fikk så vidt presset inn litt sightseeing og utforsket noen av byens skatter før de vendte nesen hjemover med turkish delights i kofferten.

Andre innlegg

Nye stjerner til ansatte i Håmsø

Nye stjerner til ansatte i Håmsø

Vi er stolte av å kunngjøre at våre medarbeidere Andy Caulfield og Filipe Funenga er blitt anerkjent som «Rising Star 2023» av Managing Intellectual Property (Managing IP) i en nylig publisert bransjekåring. Tilbakemeldinger fra klienter og konkurrenter utgjør...

Håmsø Patentbyrå deltar på AIPPI 2023

Håmsø Patentbyrå deltar på AIPPI 2023

Vi ser frem til AIPPI 2023 som er en global konferanse for vår bransje. Det er en viktig møteplass for å holde oss faglig oppdatert samt sikre gode relasjoner til bransjekolleger i andre land. På den måte kan vi hjelpe våre kunder best mulig også globalt.

Håmsø Patentbyrå deltar på ONS 2022

Håmsø Patentbyrå deltar på ONS 2022

Vi ser frem til ONS 2022. Det er alltid kjekt å møte folk og bedrifter, som utvikler ny teknologi og løsninger. Husk at oppfinnelser som skal patentbeskyttes, ikke må vises frem før patentsøknad er innlevert.