Takk og velkommen!

Håmsø Patentbyrå er vel på plass i nye lokaler. Vi ser frem til gode møter og events med både nåværende og fremtidige samarbeidspartnere.

Av Håmsø Patentbyrå

15. oktober, 2020

Vi vil rette en spesiell takk til 2020park for en flott begynnelse på vårt samarbeid. Ta kontakt med Jarle Aadnøy Oftedal hvis du vil bli vår nabo. Takk til alle leverandører som har vært med å bidra på ulike måter. Vi er veldig fornøyd med resultatet og kan anbefale hver og en:

Senab Eikeland AS – Dark Arkitekter AS – ShowRoom – UPHEADS – Rogaland Kaffehus AS – Interiørfaghuset T. Lund AS – Stavanger ByggRumag – Norema AS – Relokator AS – Møllehagen planter – DNB – Eikund – EiendomsMegler 1 – Louis Poulsen – Verner Panton Design A-G – Figgjo AS – Muuto – FUMAC A/S – Sum Regnskap – Tripletex AS – Megabite Magnar Eikeland Crisma Profilering

Se bilder fra våre nye lokaler i galleriet nedenfor. Du er selvfølgelig velkommen innom, kaffen er alltid klar.

Andre innlegg

Det norske paradoks

Det norske paradoks

Sverige, Danmark og Sveits har flere ganger så mange patentsøknader per innbygger som Norge. Økt globalisering og mer aktiv håndhevelse av patenter gjør norske bedrifter mer bevissthet om immaterielle rettigheter.

Forvirret av patentprosessen?

Forvirret av patentprosessen?

Tidsfrister, mothold, offisielle uttalelser og prioritet? Hvis du synes patentprosessen kan være frustrerende og langtekkelig, er du ikke alene. Men alt går litt lettere med en viss kjennskap til prosessen og begrepene som brukes.

WIPO PROOF

WIPO PROOF

Med WIPO PROOF kan du få en digital forfalskningssikker dato- og tidsstemplet bekreftelse av en hvilken som helst digital fil.