Takk og velkommen!

Håmsø Patentbyrå er vel på plass i nye lokaler. Vi ser frem til gode møter og events med både nåværende og fremtidige samarbeidspartnere.

Av Håmsø Patentbyrå

15. oktober, 2020

Vi vil rette en spesiell takk til 2020park for en flott begynnelse på vårt samarbeid. Ta kontakt med Jarle Aadnøy Oftedal hvis du vil bli vår nabo. Takk til alle leverandører som har vært med å bidra på ulike måter. Vi er veldig fornøyd med resultatet og kan anbefale hver og en:

Senab Eikeland AS – Dark Arkitekter AS – ShowRoom – UPHEADS – Rogaland Kaffehus AS – Interiørfaghuset T. Lund AS – Stavanger ByggRumag – Norema AS – Relokator AS – Møllehagen planter – DNB – Eikund – EiendomsMegler 1 – Louis Poulsen – Verner Panton Design A-G – Figgjo AS – Muuto – FUMAC A/S – Sum Regnskap – Tripletex AS – Megabite Magnar Eikeland Crisma Profilering

Se bilder fra våre nye lokaler i galleriet nedenfor. Du er selvfølgelig velkommen innom, kaffen er alltid klar.

Andre innlegg

Håmsø Patentbyrå deltar på ONS 2022

Håmsø Patentbyrå deltar på ONS 2022

Vi ser frem til ONS 2022. Det er alltid kjekt å møte folk og bedrifter, som utvikler ny teknologi og løsninger. Husk at oppfinnelser som skal patentbeskyttes, ikke må vises frem før patentsøknad er innlevert.

Europeisk kvalifisering innen varemerke og design

Europeisk kvalifisering innen varemerke og design

Den europeiske varemerke- og designmyndigheten, EUIPO, har for første gang tilbudt sertifiseringskurs for varemerke- og design administratorer. Vi er stolte av begge våre kolleger som deltok og gjennomførte kurset med suksess.