HÅMSØ

PATENTBYRÅ

Beskytter din kreativitet

You have arrived at the Norwegian version of our domestic website. To visit our international website click here.
strategisk
IP- rådgivning


Håmsø Patentbyrå AS styrker sitt tilbud innen strategisk IP-rådgivning.
Kontakt vår nye leder for marked og strategi, Rasmus Gjesing, for mer informasjon.
 

Møt oss I Kristiansand!


Håmsø Patentbyrå AS har etablert kontor hos CoWorks i Kristiansand. Hver onsdag er en av våre rådgivere på plass for å gi råd og veiledning innen patenter, varemerker og design. Ring oss gjerne på 51 60 51 51 for å avtale tid for møte. 

GründerhjelpHåmsø Patentbyrå AS samarbeider med Kluge advokatfirma om IPR-rådgivning til nyetablerte bedrifter. Vi hjelper spesielt til i forbindelse med patent-, varemerke- og designrelaterte spørsmål.
 

Gå internasjonalt med Håmsø og AIPEX


Som medlem av det europeiske IP-nettverket AIPEX, kan Håmsø Patentbyrå AS tilby internasjonale selskaper forenklet forvaltning av IP-porteføljen.
hamso website-20
hamso website-20
Patent
Patent gir et unikt konkurransefortrinn. Et nyutviklet produkt sikres mot kopiering og gir deg derved et bedre økonomisk resultat dersom produktet er patentbeskyttet. Med patent hindres andre i å utnytte dine tekniske løsninger.
 
hamso website-19
hamso website-19
Varemerke
Et varemerke/logo blir forbundet med firmaets produkter eller tjenester. Bruk av varemerker bør derfor være et viktig ledd i markedsføringen. Et innarbeidet varemerke vil gi et betydelig konkurransemessig fortrinn.
 
hamso website-18
hamso website-18
Design
Et produkts ytre form og utseende kan designbeskyttes. Også deler av et totaldesign, for eksempel hanken på en kopp, kan designbeskyttes. Det samme gjelder ornamenter, f.eks. mønster på klær, skjermbilder, dataikoner o.l.
 
familiebilde06112018 justert 5
Håmsø Patentbyrå AS har vært i stadig vekst over mange år. Sommeren 2018 passerer vi 40 ansatte.

STØRST PÅ NYE NORSKE SØKNADER

chart2018 oppd
Tall fra Patentstyret viser at Håmsø Patentbyrå AS er det patentbyrået som har utarbeidet og innlevert flest nye patentsøknader i Norge i perioden 2013 - 2017.