Lær om kapitalstrategi

Kapitalstrategi.no inviterer til en kursserie som er tilrettelagt for gründere, scale-ups og etablerte selskaper som ønsker å hente kapital. Ett av kursene omhandler IP, og holdes av Håmsø Patentbyrå. 

Av Håmsø Patentbyrå

3. februar, 2021

Adm. dir. Rasmus Gjesing (t.v.) og leder for patentavdelingen, Krister Mangersnes deltar som foredragholdere på kapitalstragi.no sin kursserie.

Kapitalstrategi.no inviterer til en kursserie som er tilrettelagt for gründere, scale-ups og etablerte selskaper som ønsker å hente kapital. Ett av kursene omhandler IP, og holdes av Rasmus Gjesing og Krister Mangersnes i Håmsø Patentbyrå. 

Kurset omfatter 13 moduler á 45 minutter, og strekker seg over 14 dager. Oppstart er 8. februar. Du står fritt til å melde deg på ett eller flere kurs, og du kan melde deg på her.

I IP-modulen vil Rasmus og Krister gi en introduksjon til hvordan du får kontroll på egen og konkurrentenes IP. Ved å få overblikk kan du med beviste valg øke verdiskapingen i bedriften din på en kostnadseffektiv måte.

IP utgjør for de fleste bedriftene langt størstedelen av deres verdi. Allikevel får IP alt for ofte ikke det fokus det burde få. Først når konsekvensene oppleves i form av søksmål eller at investorer snur ryggen til, kommer IP på ledelsens og styrets radar.

Formålet med denne kursmodulen er å gi en introduksjon til hvordan du får kontroll på egen og konkurrentenes IP. Ved å få overblikk kan du med beviste valg redusere kostnader og samtidig øke verdiskapingen i bedriften.

Rasmus og Krister vil gå gjennom de ulike typer IP (patent, varemerke og design etc.) samt alternativer som forretningshemmeligheter, hemmelighold og offentliggjørelse.

Kapitalstrategi.no er et samarbeid på tvers av næringsklynger. Målgruppen for kursene er selskaper som har utformet en forretningsmodell, -plan og/eller strategi. Kapitalstrategi passer for gründere, scale-ups og selskaper som ønsker å hente kapital til ny satsning eller foreta en retningsendring.

Andre innlegg

Nye stjerner til ansatte i Håmsø

Nye stjerner til ansatte i Håmsø

Vi er stolte av å kunngjøre at våre medarbeidere Andy Caulfield og Filipe Funenga er blitt anerkjent som «Rising Star 2023» av Managing Intellectual Property (Managing IP) i en nylig publisert bransjekåring. Tilbakemeldinger fra klienter og konkurrenter utgjør...

AIPPI World Congress 2023

AIPPI World Congress 2023

AIPPI er verdens ledende ideelle organisasjon dedikert til utvikling og forbedring av lover for beskyttelse av immaterielle rettigheter. Verdenskonferansen er også et effektivt møtested for internasjonalt samarbeid, da den sikrer gode relasjoner til bransjekollegaer i...

Håmsø Patentbyrå deltar på AIPPI 2023

Håmsø Patentbyrå deltar på AIPPI 2023

Vi ser frem til AIPPI 2023 som er en global konferanse for vår bransje. Det er en viktig møteplass for å holde oss faglig oppdatert samt sikre gode relasjoner til bransjekolleger i andre land. På den måte kan vi hjelpe våre kunder best mulig også globalt.