Lær om kapitalstrategi

Kapitalstrategi.no inviterer til en kursserie som er tilrettelagt for gründere, scale-ups og etablerte selskaper som ønsker å hente kapital. Ett av kursene omhandler IP, og holdes av Håmsø Patentbyrå. 

Av Håmsø Patentbyrå

3. februar, 2021

Adm. dir. Rasmus Gjesing (t.v.) og leder for patentavdelingen, Krister Mangersnes deltar som foredragholdere på kapitalstragi.no sin kursserie.

Kapitalstrategi.no inviterer til en kursserie som er tilrettelagt for gründere, scale-ups og etablerte selskaper som ønsker å hente kapital. Ett av kursene omhandler IP, og holdes av Rasmus Gjesing og Krister Mangersnes i Håmsø Patentbyrå. 

Kurset omfatter 13 moduler á 45 minutter, og strekker seg over 14 dager. Oppstart er 8. februar. Du står fritt til å melde deg på ett eller flere kurs, og du kan melde deg på her.

I IP-modulen vil Rasmus og Krister gi en introduksjon til hvordan du får kontroll på egen og konkurrentenes IP. Ved å få overblikk kan du med beviste valg øke verdiskapingen i bedriften din på en kostnadseffektiv måte.

IP utgjør for de fleste bedriftene langt størstedelen av deres verdi. Allikevel får IP alt for ofte ikke det fokus det burde få. Først når konsekvensene oppleves i form av søksmål eller at investorer snur ryggen til, kommer IP på ledelsens og styrets radar.

Formålet med denne kursmodulen er å gi en introduksjon til hvordan du får kontroll på egen og konkurrentenes IP. Ved å få overblikk kan du med beviste valg redusere kostnader og samtidig øke verdiskapingen i bedriften.

Rasmus og Krister vil gå gjennom de ulike typer IP (patent, varemerke og design etc.) samt alternativer som forretningshemmeligheter, hemmelighold og offentliggjørelse.

Kapitalstrategi.no er et samarbeid på tvers av næringsklynger. Målgruppen for kursene er selskaper som har utformet en forretningsmodell, -plan og/eller strategi. Kapitalstrategi passer for gründere, scale-ups og selskaper som ønsker å hente kapital til ny satsning eller foreta en retningsendring.

Andre innlegg

Håmsø Patentbyrå er nominert til Managing IP Awards 2024

Håmsø Patentbyrå er nominert til Managing IP Awards 2024

Managing IP Awards-programmet er dedikert til å hedre enestående bidrag og fremskritt innen immaterielle rettigheter fra det foregående året. Prisene anerkjenner fremragende arbeid innen en rekke områder innen immaterielle rettigheter i over femti juridiske...