KUNDE:

PRODUKT:

Designregistrering nr.
NO085992
Varemerkeregistrering nr.
NO280135

OM BEDRIFTEN:

Selskapet Podbike AS ble grunnlagt i 2016 av Per Hassel Sørensen og Anne-Lise Heggland. De ser på seg selv som fremtidsrettede og naturelskende entreprenører. Podbike er basert i Stavanger, og består av erfarne ingeniører og kreative entusiaster.

KUNDEREFERANSE:

Elpedal

Podbike velomobil kombinerer moro og trening ved å sykle med komforten ved å være beskyttet mot elementene. Podbike velomobil er skreddersydd for å takle det våte, kalde og vindfulle været du kan få i Norden. Den passer også godt til en voksen med et barn og litt bagasje.

Podbike velomobil er delvis menneskedrevet og kan sykles som en vanlig sykkel, noe som gir deg den samme lette treningen som en elsykkel. Den eneste forskjellen er at Podbike velomobil er dobbelt så gøy! Vanlige sykler kan være upraktiske og utrygge, spesielt i hardt vær og tung trafikk. Podbike velomobil vil imidlertid bygge bro mellom den siste milen mellom hjemmet / kontoret og offentlig transport, eller bare ta deg komfortabelt og trygt fra A til B.

Podbike velomobil er allsidig og kan brukes på sykkelveier og byveier. Mindre biltrafikk vil gjøre reisen din til en gledestur. Den har lys og indikatorer som gjør den enkel å få øye på. Med elektrisk assistanse reiser du i 25 km/t, men opp til 60 km/t med din egen pedalkraft. Parkering er en lek. Når den står stående tar den bare 1/8 av en normal parkeringsplass.

Vi ser for oss ladestasjoner i nærheten alle byområder. I fremtiden vil Podbike velomobil parkere seg selv, lade batteriet når det trengs og komme til deg når du ber om det. I førerløs modus vil Podbike velomobil kjøre med 6 km / time, omtrent samme hastighet som en person som går.

Patent: Beskytter din teknologi

Patent gir deg enerett til din tekniske oppfinnelse i inntil 20 år, og er dermed et konkurransefortrinn som kan gi økt salg og fortjeneste på ditt produkt.

Varemerke: Beskytter din identitet

Et innarbeidet varemerke kan gi eieren av varemerket betydelige merinntekter utover verdien av selve produktet eller tjenesten.

Design: Beskytter form & utseende

Designbeskyttelse sikrer deg mot at andre produserer, importerer eller markedsfører etterligninger av det produktet du har utviklet og beskyttet.

Vi som kan faget:

Beskyttelse av immaterielle rettigheter er et krevende fagområde som kombinerer juss og teknikk. Er du nysgjerrig på hvem vi er som jobber med dette spennende fagfeltet så klikk deg videre her.