ITSA – for vekstbedrifter som vil opp og fram!

Driver du en vekstbedrift i tidlig fase og ønsker kunnskap og verktøy for å føre selskapet fram og opp? Da bør du melde deg på ITSA Connect Growth.

Av Håmsø Patentbyrå

20. august, 2020

ITSA Connect Growth er et intensivt vekstprogram for starts up, og er utviklet og tilrettelagt av Validé og Connect. ITSA Connect Growth var i 20 uker, og er dedikert til vekstbedrifter i tidlig fase.

Formålet med programmet er å gi selskap i tidlig fase, samt bedrifter i SMB-segmentet, flere verktøy, nettverk og tilgang til finansiering for å kunne utvikle selskapet til en internasjonal suksess. Programmet er utviklet for å gi bedrifter forretningsutviklingsverktøy, nettverk, kompetanse og investortilgang.

Validé er rangert som en av Norges beste inkubatorer. Validé har 20 års erfaring med å utvikle og å investere risikokapital i nye selskaper. Validé er spesialister i tidlig fase og har en nåværende portefølje på rundt 80 selskaper. Validé har tidligere kjørt seks ITSA-programmer.

Connect Vest skal bidra til arbeidsplasser og utvikling av morgendagens næringsliv på Vestlandet innenfor bærekraftige rammer. Connect finnes i dag over hele verden og Connect Vest har jobbet med innovasjon, gründere og vekstbedrifter siden 2001. Vårt nedslagsfelt er Rogaland og Vestland fylker, hvor vi har 200 medlemsbedrifter og 85 tidligfaseinvestorer.

Connect er en slagkraftig aktør i innovasjonsmiljøet på Vestlandet med flere tjenester til både gründere- og vekstbedrifter, samt små og mellomstore bedrifter i vekst og omstilling. Vi er en non-profit organisasjon og vårt overordnede mål er å legge til rette for morgendagens næringsliv og å skape arbeidsplasser.

Håmsø Patentbyrå er én av flere partnere. Håmsø Patentbyrå har spisskompetanse innen beskyttelse av immaterielle rettigheter, noe som er svært viktig, også for bedrifter som vil opp og fram.

Praktisk læring og veiledning. Vekstprogrammet vil bestå av nettverksmøter, deling av erfaring og praktisk veiledning. Det blir hentet inn finansieringspartnere, bransjepartnere, akademiske partnere og nøkkelpersoner for veiledning, nettverk, tilbakemelding, foredrag og workshops.

Søknadsfristen er 14. september. For å bli vurdert må selskapet være i tidlig vekst, være registrert i Norge, planlegge å innhente kapital, og ikke minst ha et team som er dedikerte for vekst!

 Mer informasjon om ITSA Connect Growth og påmeldingsskjema finner du her.

 

Andre innlegg

Håmsø Patentbyrå deltar på ONS 2022

Håmsø Patentbyrå deltar på ONS 2022

Vi ser frem til ONS 2022. Det er alltid kjekt å møte folk og bedrifter, som utvikler ny teknologi og løsninger. Husk at oppfinnelser som skal patentbeskyttes, ikke må vises frem før patentsøknad er innlevert.

Europeisk kvalifisering innen varemerke og design

Europeisk kvalifisering innen varemerke og design

Den europeiske varemerke- og designmyndigheten, EUIPO, har for første gang tilbudt sertifiseringskurs for varemerke- og design administratorer. Vi er stolte av begge våre kolleger som deltok og gjennomførte kurset med suksess.