God jul!

Vi i Håmsø Patentbyrå ønsker våre kunder og samarbeidspartnere en God Jul!

Av Håmsø Patentbyrå

22. desember, 2020

Administrerende direktør i Håmsø Patentbyrå, Rasmus Gjesing.

Snart er det jul og nyttår etter et år som har vært krevende for de aller fleste. Sjelden har vel flere vært enige om at året som snart kommer må bli bedre.

I Håmsø Patentbyrå lever vi for og av forbedringer – både gradvise og radikale. Vanskelige tider eller kriser gjør ofte at takten av forbedringer økes. Det er slitsomt å gå gjennom en krise, men da kan det være godt å tenke på at krise også har betydningen vendepunkt. Det er vårt ønske og håp at vendepunktet, hvis det ikke allerede er passert, i hvert fall er veldig nærme.

Håmsø Patentbyrå ønsker alle våre samarbeidspartnere og kunder en god jul og et nytt år fylt med normalitet og kreativitet!

Innfris dette ønsket for 2021, så ser vi frem til å kunne invitere til frokostmøter og seminarer i våre nye lokaler. Så følg oss gjerne videre på nyhetsbrevet, men også på Facebook og LinkedIn for å få med alt som skjer i 2021.
Vi legger derfor ut nytt innhold på Facebook og LinkedIn der jeg oppfordrer deg til å følge oss.

Med vennlig hilsen
Rasmus Gjesing, administrerende direktør

Andre innlegg

Håmsø Patentbyrå deltar på ONS 2022

Håmsø Patentbyrå deltar på ONS 2022

Vi ser frem til ONS 2022. Det er alltid kjekt å møte folk og bedrifter, som utvikler ny teknologi og løsninger. Husk at oppfinnelser som skal patentbeskyttes, ikke må vises frem før patentsøknad er innlevert.

Europeisk kvalifisering innen varemerke og design

Europeisk kvalifisering innen varemerke og design

Den europeiske varemerke- og designmyndigheten, EUIPO, har for første gang tilbudt sertifiseringskurs for varemerke- og design administratorer. Vi er stolte av begge våre kolleger som deltok og gjennomførte kurset med suksess.