God jul!

Vi i Håmsø Patentbyrå ønsker våre kunder og samarbeidspartnere en God Jul!

Av Håmsø Patentbyrå

22 desember, 2020

Administrerende direktør i Håmsø Patentbyrå, Rasmus Gjesing.

Snart er det jul og nyttår etter et år som har vært krevende for de aller fleste. Sjelden har vel flere vært enige om at året som snart kommer må bli bedre.

I Håmsø Patentbyrå lever vi for og av forbedringer – både gradvise og radikale. Vanskelige tider eller kriser gjør ofte at takten av forbedringer økes. Det er slitsomt å gå gjennom en krise, men da kan det være godt å tenke på at krise også har betydningen vendepunkt. Det er vårt ønske og håp at vendepunktet, hvis det ikke allerede er passert, i hvert fall er veldig nærme.

Håmsø Patentbyrå ønsker alle våre samarbeidspartnere og kunder en god jul og et nytt år fylt med normalitet og kreativitet!

Innfris dette ønsket for 2021, så ser vi frem til å kunne invitere til frokostmøter og seminarer i våre nye lokaler. Så følg oss gjerne videre på nyhetsbrevet, men også på Facebook og LinkedIn for å få med alt som skjer i 2021.
Vi legger derfor ut nytt innhold på Facebook og LinkedIn der jeg oppfordrer deg til å følge oss.

Med vennlig hilsen
Rasmus Gjesing, administrerende direktør

Andre innlegg

EU designregistrering

EU designregistrering

Din design er verdifull. Produkter med god design kan gi deg et viktig konkurransefortrinn i kampen om kundene. Ved å inngi én designsøknad i EU kan du få en registrering som dekker et stort og viktig marked.