Financial Times: Håmsø Patentbyrå fortsatt i Europa-toppen

For femte år på rad rangeres Håmsø Patentbyrå som et av Europas beste patentbyråer. Vi er stolte over å være det eneste norske patentbyrået på listen!

Av Håmsø Patentbyrå

19. juni, 2024

Krister Mangersnes er fornøyd med utmerkelsen. Foto: Anne Lise Norheim

Håmsø Patentbyrå har igjen blitt anerkjent som et av de ledende patentbyråene av Financial Times. Rangeringen, utført av Financial Times’ forskningspartner Statista, er utelukkende basert på anbefalinger fra klienter og bransjekolleger. 

Administrerende direktør Rasmus Gjesing og styreleder og leder av patentavdelingen, Krister Mangersnes, mener at utmerkelsen fra Financial Times viser at vi er internasjonalt konkurransedyktige innen beskyttelse av immaterielle rettigheter (IP), og at tjenestene våre verdsettes og anerkjennes både i og utenfor Norge.

– Vi er svært fornøyde med anerkjennelsen. At vi nå får prisen for femte år på rad, viser at vår posisjon blant de beste europeiske patentbyråene ikke er tilfeldig, men et resultat av langsiktig og målrettet arbeid. Som det eneste norske patentbyrået på listen, er dette en bekreftelse på vår dedikasjon til å levere høy kvalitet og kontinuitet på tjenestene vi tilbyr våre kunder, sier Mangersnes.

Vi takker våre klienter og bransjekolleger for deres tillit og støtte. Denne anerkjennelsen motiverer oss til å fortsette å levere tjenester av høyeste kvalitet.

For mer informasjon om rangeringen, besøk Financial Times her.

Andre innlegg

Håmsø Patentbyrå er nominert til Managing IP Awards 2024

Håmsø Patentbyrå er nominert til Managing IP Awards 2024

Managing IP Awards-programmet er dedikert til å hedre enestående bidrag og fremskritt innen immaterielle rettigheter fra det foregående året. Prisene anerkjenner fremragende arbeid innen en rekke områder innen immaterielle rettigheter i over femti juridiske...

Statsflagg i vinden – Håmsøs klient vant frem

Statsflagg i vinden – Håmsøs klient vant frem

Etter overbevisende argumentasjon fra Håmsøs side, snudde Patentstyret og innvilget vår klients varemerke. Dette på tross av at de innledningsvis mente at merket var egnet til å oppfattes som det danske statsflagget.