Ny profil

12 desember, 2019

Håmsø Patentbyrå møter 2020 med ny profil. Vår nye logo vil gjøre «Håmsø» mer synlig, spesielt på digitale flater.

Den nye logoen har en unik og innovativ skrift som gjenspeiler at Håmsø er et norsk selskap som er solid forankret, framtidsrettet og enkelt å jobbe sammen med.

Det velkjente viftesymbolet er beholdt, mens «Håmsø» har fått en kraftigere font som er godt synlig på digitale flater. Det er spesielt viktig fordi en stadig større del av internettbruken skjer via smarttelefon. Vår nye profil er også mer konsekvent i fargebruken. Viftesymbolet er oransje, hvitt eller svart, og kan plasseres foran eller over teksten, avhengig av plassen som er til rådighet.

Teksten er svart eller hvit, og logoen kan brukes med eller uten undertekst. Underteksten har en enkel og tynn skrifttype slik at «Håmsø» alltid dominerer og er det mest synlige elementet, forklarer Øyvind Grødem i Megabite reklamebyrå, som har utarbeidet vår nye profil. 

Andre innlegg

Nye stjerner til ansatte i Håmsø

Nye stjerner til ansatte i Håmsø

Vi er stolte av å kunngjøre at våre medarbeidere Andy Caulfield og Filipe Funenga er blitt anerkjent som «Rising Star 2023» av Managing Intellectual Property (Managing IP) i en nylig publisert bransjekåring. Tilbakemeldinger fra klienter og konkurrenter utgjør...

AIPPI World Congress 2023

AIPPI World Congress 2023

AIPPI er verdens ledende ideelle organisasjon dedikert til utvikling og forbedring av lover for beskyttelse av immaterielle rettigheter. Verdenskonferansen er også et effektivt møtested for internasjonalt samarbeid, da den sikrer gode relasjoner til bransjekollegaer i...

Håmsø Patentbyrå deltar på AIPPI 2023

Håmsø Patentbyrå deltar på AIPPI 2023

Vi ser frem til AIPPI 2023 som er en global konferanse for vår bransje. Det er en viktig møteplass for å holde oss faglig oppdatert samt sikre gode relasjoner til bransjekolleger i andre land. På den måte kan vi hjelpe våre kunder best mulig også globalt.